Munkaruházat Tatabánya, Revanstex Kft.

Cégünk, a Revanstex Kft már több éve dolgozik azon, hogy az itthoni munkásokat is megismertesse munkaruházat és védőruházataival. Ezek a ruhák sokkal többet jelentenek mindannál, amit az átlagos felhasználó egy munkaruháról elképzelhet. A munkaruházat katalógusaiban és fotóin látható sáros, rideg és veszélyes munkaterület nem pusztán mutatós illusztráció, hanem ezen ruhadarabok fejlesztésének része. Folyamatosan és tudatosan keresik a különleges, minél mostohább kihívásokat nyújtó munkaköröket és tevékenységeket. Munkaruháink minden területen az elérhető maximumot, a kompromisszum mentes minőséget tekinti célnak.

A Revanstex Kft. 2006. óta egyéni munkavédelmi eszközök kis- és nagykereskedelmével foglalkozik. Célunk, hogy Tatabánya és környékén a felhasználói igényeket maximálisan kielégítő, európai és hazai jogszabályoknak megfelelő, folyamatosan ellenőrzött minőségű munkaruházat választékot biztosítsunk partnereink részére. Csapatunk szakmai felkészültsége nyújt segítséget a felhasználási követelményeknek leginkább megfelelő munkaruházat, védőeszköz kiválasztásában.

Nem véletlen, hogy az eltelt fél évszázad alatt a munkaruházat termékek nagyon fontossá váltak. Magyar gyártóról lévén szó, természetes, hogy a ruhadarabok az abszolút tartósságon túl minden szükséges szakmai és biztonsági előírásnak is megfelelnek. A Revanstex Kft. a gyártás emberi oldalára, és körülményeire is odafigyel. munkaruházat Tatabánya szolgáltatásunk vállalja, kis és közepes vagy nagyvállalatok teljeskörű munkaruházati és munkavédelmi kiszolgálását. Nálunk mindent megtalál, amire szüksége lehet a mindennapi biztonságos és hatékony munkavédelemhez, legyen az munkaruházat, saválló védőruha, heveder, sisak, kesztyű vagy éppen bakancs. Saját gyártású munkaruháinkat színben cégéhez, méretben pedig alkalmazottaihoz igazítjuk!

munkaruházat Tatabánya Webshopunk részletes leírást biztosít (kép, leírás, színek, méretek és ár szerint) a forgalmazott termékekről az általunk kínált rendszeres kedvezményekről! A szükséges termékek egyszerűbb beszerzéséhez, ajánláskérés és teljes megrendelés folyamatot biztosítunk az Ügyfeleink számára. munkaruházat Tatabánya és környékén, 2017-ben is kedvező áron kínáljuk termékeinket. Számos kis- és nagy cégnek készítünk egyedi cégjelzéses munkaruhát. A nálunk vásárolt termékeket feliratozzuk, egyedivé tesszük. A munkaruházat feliratozás, logózás történhet szitanyomással, illetve hímzéssel. Igény esetén a grafikai tervezésben, akár logó készítésében is segítséget nyújtunk.

A munkaruházat Tatabánya webáruházban kategóriák szerint találhatja meg a különböző munkaruházat, munkaruházat, póló, bakancs, munkavédelmi cipő, és egyéb kiegészítőket. Nem kell végig járjon több szaküzletet mire mindent meg tud vásárolni. Itt egy helyen megtalálhat minden szükséges kiegészítőt, és mi segítünk abban, hogy Ön tetőtől talpig védőfelszerelésbe öltözzön.

Látogasson el Ön is a munkaruházat Tatabánya webáruházba, és vásárolja meg egyszerűen a szükséges felszereléseket!

Bármely felmerülő igény, vagy kérdés esetén állunk rendelkezésre elérhetőségeink bármelyikén.

Keresse munkaruházat Tatabánya szolgáltatási területeinket is. Kérje árajánlatunkat.

VERSENYKÉPES ÁR

A munkaruha, munkaruházat, póló, télikabát, mellény, kantáros nadrág gyártás sok előnye közül az egyik az, hogy az elkészített termékeket a gyártó szállítja közvetlenül a felhasználókhoz, így az ára mentes sok-sok kereskedelmi árréstől.

MINDENT EGY HELYEN

Nem kell többet órákon keresztül üzletből-üzletbe rohangálnia, hogy meglegyen az utolsó munkaruha vagy védőszemüveg is! Nálunk megtalálható minden: munkaruha, munkaruházat, bakancs, munkavédelmi cipő, mellény, télikabát, póló, hímzés, feliratozás.

VÁLASSZON FAZONT

Térdelni, járni, vagy egész nap hajladozni nem lehet ugyan olyan munkaruhában vagy munkavédelmi cipőben! A kényelem nem elhanyagolható szempont! Jól bejáratott munkaruha fazonokkal és a megrendelő elképzeléseivel lesz tökéletesebb a komfortérzet.