munkaruházat Szeged, Revanstex Kft.

Szakmai kapcsolataink lehetővé teszik, hogy szegedi megrendelőinknek a magas minőség mellett piacképes árakat tudjunk biztosítani Szeged és Környékén. Termékeink között megtalálható munkaruházat, munkaruházat, munkavédelmi cipő, bakancs, mellény, télikabát, munkaruházati póló. Számos kis- és nagy cégnek készítünk egyedi cégjelzéses munkaruhát.munkaruházat közül kertésznadrágok, kabátok, deréknadrágok, hozzá tartozó pólókkal, pulóverekkel, polár felsőkkel, illetve téli bélelt munkaruházat széles választékban. A munkaruhák, védőeszközök kiválasztásában aktív segítséget nyújtunk.

Szeged és környékén 2017-ben is kedvező áron kínáljuk termékeinket. Számos kis- és nagy cégnek készítünk egyedi cégjelzéses munkaruhát. A nálunk vásárolt termékeket feliratozzuk, egyedivé tesszük. A feliratozás, logózás történhet szitanyomással, illetve hímzéssel. Igény esetén a grafikai tervezésben, akár logó készítésében is segítséget nyújtunk.

Fő tevékenységünk: munkaruházat és munkavédelmi eszközök gyártása, forgalmazása. A legújabb fejlesztésű anyagokat használva biztosítsuk a munkaruházat nyomatainak minőségét. Feliratokat a munkaruházat mellett pólóra is vállalunk. Az általunk gyártott munkaruházat kizárólag minősített alapanyagból készül. Az általunk gyártott munkaruházat rendelkezik EK típustanúsítvánnyal. munkaruházat megrendelésnél nincs minimális tétel. Megrendelhető akár egy garnitúra munkaruházat vagy munkanadrág is.50 db feletti munkaruházat megrendelés esetén, egyedi árakat alakítunk ki. Értékesítőink személyesen felkeresik megrendelőinket, munkaruházat és védőeszköz mintáinkkal. Megkönnyítjük ezzel a termékek, alapanyagok kiválasztását. Ezután kerül sor a megrendelések felvételére.

A munkaruházat Szeged webáruházban kategóriák szerint találhatja meg a különböző munkaruházat, póló, bakancs, munkavédelmi cipő, és egyéb kiegészítőket. Nem kell végig járjon több szaküzletet mire mindent meg tud vásárolni. Itt egy helyen megtalálhat minden szükséges kiegészítőt, és mi segítünk abban, hogy Ön tetőtől talpig védőfelszerelésbe öltözzön.

Látogasson el Ön is a munkaruházat Szeged webáruházba, és vásárolja meg egyszerűen a szükséges felszereléseket!

Bármely felmerülő igény, vagy kérdés esetén állunk rendelkezésre elérhetőségeink bármelyikén.

Keresse munkaruházat Szeged szolgáltatási területeinket is. Kérje árajánlatunkat.

VERSENYKÉPES ÁR

A munkaruha, munkaruházat, póló, télikabát, mellény, kantáros nadrág gyártás sok előnye közül az egyik az, hogy az elkészített termékeket a gyártó szállítja közvetlenül a felhasználókhoz, így az ára mentes sok-sok kereskedelmi árréstől.

MINDENT EGY HELYEN

Nem kell többet órákon keresztül üzletből-üzletbe rohangálnia, hogy meglegyen az utolsó munkaruha vagy védőszemüveg is! Nálunk megtalálható minden: munkaruha, munkaruházat, bakancs, munkavédelmi cipő, mellény, télikabát, póló, hímzés, feliratozás.

VÁLASSZON FAZONT

Térdelni, járni, vagy egész nap hajladozni nem lehet ugyan olyan munkaruhában vagy munkavédelmi cipőben! A kényelem nem elhanyagolható szempont! Jól bejáratott munkaruha fazonokkal és a megrendelő elképzeléseivel lesz tökéletesebb a komfortérzet.